Sign up for free access now!
Enter details below to get free access to Konstrukt for personal use straight away!
You agree to our Terms and Conditions

Konstrukt ger dig smidig och snabb integrerad planering

Med Konstrukt får du ett kraftfullt, användarvänligt och skalbart planeringsverktyg för användning inom alla branscher och yrkesroller. Tack vare flexibiliteten i verktyget kan du bestämma vilka funktioner du vill använda och vi skräddarsyr lösningen utifrån ert verksamhetsbehov.
 • Inköpsplanering
 • Projekt & resursplanering
 • Personalplanering
 • Logistikplanering
Konstrukts plattform ger dig ett smörgåsbord av funktioner för alla dina planeringsbehov
Boka in ett samtal med en av våra experter
Det bästa vi vet är när vi får chansen att hjälpa till att göra våra kunders vardag bättre och enklare.
Vi vill göra resan mot enklare och bättre systemstöd ihop med er. Det är viktigt för oss att lära känna er och förstå era utmaningar. Vi lyssnar på era behov och tar fram en skräddarsydd lösning utifrån er verksamhet och finns med som en mentor genom hela projektet.

/ Anders Bergek, VD och grundare
Smidig och felfri hantering i era operativa och strategiska planeringsprocesser
Ofta är det många personer involverade i ett företags operativa - och strategiska planeringsprocesser. Två vanliga problem med dessa processer är att erhålla kollegors värdefulla input, samt undvika felaktig inmatning av data. Felaktig inmatning kan leda till problem och extraarbete, och utebliven återkoppling leder till onödigt långa ledtider.

Med Konstrukt kan du granska och godkänna data live i molnet. Du kan även se alla kollegors framsteg och ändringar. Med mer kontroll över arbetsflödet minskar felmarginaler och effektiviteten ökar.
Du får personlig guidning och heltäckande support från våra planeringsexperter
Konstrukts mål har alltid varit att skapa en plattform som minskar våra kunders konsultberoende. Istället för långa implementationstider

Vi på Konstrukt finns här för att er verksamhet ska kunna planera på allra bästa sätt. Över åren har vi hjälpt ett flertal kunder att förenkla sin budget, prognos och planering. Våra erfarna konsulter är alltid redo med goda råd. Till oss kan ni både vända er om ni behöver mer avancerad hjälp som exempelvis workshops eller lite enklare råd om hur ni bäst arbetar med stödfunktionerna i planeringsplattformen.
Funktioner anpassas snabbt och enkelt utifrån din verksamhets behov
Vi vet att alla företag har unika strukturer och behov. Därför har vårt verktyg skapats för att kunna anpassas efter verksamhetens mest centrala nyckeltal. Konstrukts skräddarsydda planeringstjänst innebär kostnadseffektiv implementering och användning, oavsett planeringsbehov.
Konstrukt samlar all data på ett ställe så du slipper ha det i spridda excel-dokument
Manuell konsolidering av Excel-filer är inte längre nödvändigt! Konstrukts smarta plattform samlar automatiskt in data från både användare och källsystem, vilken sedan valideras och kontrolleras direkt i molnet.
Boka en demo
Konstrukts SaaS plattform
Konstrukt är en kraftfulll plattform som bygger på välkända koncept inom BI-världen. Den är smidig att anpassa efter behov och fullt skalbar för framtiden. Alltid tillgänglig i molnet och kort startsträcka för att komma igång och lätt att lära sig.
 • Flexibelitet & skalbarhet
  Om dina behov ökar är det enkelt att skala upp kapaciteten. På samma sätt kan du skala ner om det behövs.
  1
 • Bättre kontroll på din data
  Allt material lagras centralt så att du och dina medarbetare alltid har tillgång till samma korrekta underlag. Ökad synlighet ger bättre samarbete.
  2
 • Underhållsfritt
  Du behöver aldrig tänka på underhåll av verktyget eller lägga tid och resurser på att uppdatera. Allt sker automatiskt så att ni alltid har senaste versionen.
  3
 • Inga inköpsutgifter
  Molntekniken sänker höga kostnader för hårdvara och tredjepartslicencer. Med ett abonnemang hos oss kan du betala en löpande avgift och få ett bättre kassaflöde.
  4
 • Personlig support
  Alla våra kunder får personlig hjälp av vårt serviceteam. Skulle det mot förmodan uppstå problem så åtgärdas det snabbt av våra utvecklingsexperter.
  5
 • Trygg datahantering
  Trygghet och säkerhet är viktigt för oss. Vi använder en datapartner som sparar alla data i Sverige. Övervakning och säkerhetskopiering och görs regelbundet varje timme.
  6

Låt oss hjälpa ert företag att maximera er potential och växa
Konstrukts flexibla verktyg har mängder med funktioner som gör arbetsdagen både enklare och mer effektiv. När du påbörjar din resa med oss kommer vårt team av experter anpassa funktioner så de möter alla era önskemål och behov. Det bästa är att ni snabbt och enkelt kan lägga till nya funktioner samt lösningar efterhand ni behöver. Hör av dig så berättar jag mer.

/ Peter Liedstrand, Lösningsarkitekt
Fler fördelar med att använda Konstrukt
Kort startsträcka för att komma igång
Smidig integration med andra BI- och analyssystem
Oändligt skalbart och framtidssäkert
Verktyget är alltid tillgängligt i molnet, oavsett var du är
Strukturera funktioner helt efter dina önskemål
Ett modernt, snyggt och användarvänligt gränssnitt
Enkelt att anpassa för olika behörigheter
Stort bibliotek av mallar och funktioner
Smidig integration med andra källsystem
100% trygghet och säkerhet i alla led
Automatisk validering av all data
Ni får engagerad kundservice och support av experter
Konstrukt är som spindeln i nätet för organisationens olika planeringsbehov
Integrera era system för HR, ERP, lönehantering, ekonomi, analys och datalager till Konstrukt.
Konstrukt + BI = sant
Du kan exportera rapporter och analysera i dina befintliga Business Intelligence-system
FÖR MICROSOFT
Konstrukt integrerat med MS Power BI
Microsoft Power BI kombinerar moderna interaktiva visualiseringar med inbyggda marknadsledande datafrågor och modellering. Med uppföljning, analys och rapportering i Power BI får du tillsammans med Konstrukt en integrerad budget, prognos och planeringsprocess som bedrivs mer effektivt och med ett ökat värde för verksamheten.
FÖR QLIKVIEW ELLER QLIK SENSE
Konstrukt integrerat med Qlik
Med QlikView och Qlik Sense kan du skapa visualiseringar, dashboards och appar som ger svar på företagets viktigaste frågor. Kombinera Qliks kraftfulla analysverktyg med Konstrukts funktioner för budget, prognos och planering så får du en komplett lösning som stödjer datadrivet arbete.
FÖR TABLEAU
Konstrukt integrerat med Tableau
Med Tableau kan du ansluta till Konstrukt och smidigt jobba med alla typer av av data. Lokalt, i molnet eller med enskilda filer. Visuell analys gör att du slipper traditionell rapportering med ändringsförfrågningar som skickas fram och tillbaka. Med Tableau och Konstrukt går det rekordsnabbt att analysera data.
Boka in ett samtal med en av våra experter
Konstrukt för olika branscher
Verktyget för budget, prognos och planering är anpassningsbart för alla typer av verksamheter.
KUNDCASE
Så hjälpte vi Espresso House effektivisera
För Espresso House integrerade vi Qlik med Konstrukt
Espresso House hade tidigare en tidskrävande centraliserad budgetprocess där de tvingades hantera alla marknader manuellt i Excel. Med den nya automatiserade lösningen är hela organisationen involverad och alla marknader kan smidigt budgetera i sina egna valutor.
Vårt utvecklingsprojekt med Konstrukt fungerar kanon och har bidragit till att vi har effektiviserat vår budgetprocess. Konstrukt har också varit snabba med att hjälpa oss när vi behövt det, vilket har varit guld värt!
Tobias Brodin, Controller, Alingsås Energi